Cineville

Sinds 2021 is Filmhuis Bussum aangesloten bij Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in maar liefst 50 filmtheaters en bioscopen in Nederland. De pas geeft je toegang tot alle nieuwe films én je mag naar voorpremières, klassiekers, specials en de kleurrijkste filmfestivals*. De kosten voor de Cinevillepas bedragen € 21,00 per maand; tot 30 jaar is dat slechts € 17,50.

* in sommige gevallen wordt er voor speciale voorstellingen een toeslag gevraagd.

De Cinevillepas
- De eerste keer betaal je met iDeal, daarna wordt het lidmaatschapsgeld automatisch geïncasseerd
- Je tijdelijke Cinevillepas kun je meteen gebruiken, je echte pas ontvang je binnen 1 week thuis
- Je lidmaatschap sluit je af voor minimaal 4 maanden, daarna is 'ie maandelijks opzegbaar

Bestel nu je Cinevillepas en hup: op naar ontelbaar veel mooie films!

Ticket reserveren
Cinevillepashouders kunnen online hun ticket reserveren en ontvangen een bevestigingsmail met een e-ticket als bijlage. Hierin staat het rij- en stoelnummer van de desbetreffende voorstelling. We vragen je deze informatie bij de hand te houden bij het betreden van de filmzaal zodat je weet waar je plek in de zaal is. Het is nu nog niet mogelijk om tickets aan de kassa te reserveren.

Pas scannen
De Cinevillepas wordt gescand bij de ingang van de filmzaal (het e-ticket hoeft niet te worden gescand). De deuren van de filmzaal gaan 10 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

Annuleren
Cinevillepashouders kunnen tot een kwartier voor aanvang annuleren. De link voor het annuleren staat in de bevestigingsmail van de gereserveerde filmvoorstelling.

Veel filmplezier!