Mary Poppins Returns (OV) Tickets kopen
Mary Poppins Returns (OV) Tickets kopen
Mary Poppins Returns (OV) Tickets kopen
Mary Poppins Returns (OV) Tickets kopen
Mary Poppins Returns (OV) Tickets kopen

Mary Poppins Returns (OV)

/

Zaterdag 16-02-2019 12:30

Mary Poppins Returns (OV)

  • HerkomstVerenigde Staten, 2018
  • RegieRob Marshall
  • MetEmily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Pixie Davies, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep
  • Datum / tijdZaterdag 16-02-2019 12:30
  • Duur130 minuten
  • Pauzeja
  • TrailerBekijk trailer
Tickets kopen

Mary Poppins Returns (OV) Precies 25 jaar nadat Mary Poppins in zijn leven verscheen, heeft Michael Banks nu zelf een gezin. Hij werkt bij dezelfde bank waar ooit zijn vader en grootvader hebben gewerkt. Door een familietragedie gepaard met geldproblemen heeft Michael moeite om voor zijn drie kinderen te zorgen. Maar net als de familie vreest dat de problemen hen boven het hoofd groeien, schiet Mary Poppins opnieuw te hulp, en brengt het plezier en de magie terug in hun leven.

‘Mary Poppins Returns’ is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Schrijfster P.L. Travers had destijds grote moeite met de ‘Disneyficatie’ van haar boek, maar de met vijf Oscars bekroonde film bleek destijds ongekend aanstekelijk voor het grote bioscooppubliek. Deze nieuwe familiefilm blijft trouw aan het origineel, maar heeft tegelijkertijd nieuwe, frisse personages en liedjes. Hoofdrolspeelster Emily Blunt bezit de juiste Poppins-blik; ze speelt de rol iets zelfbewuster dan haar voorganger Julie Andrews, zonder door te schieten in ironie. De film draait op diverse plekken ook in een nagesynchroniseerde versie, maar wij vertonen de film in de originele versie met Nederlandse ondertiteling.

Deze film is ook te zien op: