Voorpremière Downton Abbey Tickets kopen
Voorpremière Downton Abbey Tickets kopen
Voorpremière Downton Abbey Tickets kopen
Voorpremière Downton Abbey Tickets kopen
Voorpremière Downton Abbey Tickets kopen

Voorpremière Downton Abbey

/

Woensdag 11-09-2019 20:35

Voorpremière Downton Abbey

  • HerkomstGroot-Brittannië, 2019
  • RegieMichael Engler
  • MetMichelle Dockery, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt, Hugh Bonneville, Tuppence Middleton, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig
  • Datum / tijdWoensdag 11-09-2019 20:35
  • Duur122 minuten
  • Pauzeja
  • TrailerBekijk trailer
Tickets kopen

Het is zover: The Dowager Countess en de rest van de Downton Abbey-gang zijn te zien op het grote scherm. Iedereen bereidt zich voor op onverwachts hoog bezoek: de koning en koningin van Engeland komen namelijk langs. Het verhaal speelt zich af in 1927, een paar jaar na het einde van de televisieserie. Gelukkig zien we weer een hoop bekende gezichten. Zo keren Maggie Smith, Hugh Bonneville en Elizabeth McGovern terug naar het beroemde landgoed. Daarnaast schittert ook Jim Carter weer in de rol van de gepensioneerde butler Carson. Hij keert voor het koninklijke bezoek nog eenmaal terug in huize Downton Abbey. De populaire Engelse serie was zes seizoenen lang op televisie te zien en wist drie Golden Globes en vijftien Emmy's binnen te harken, waardoor het de meest genomineerde niet-Amerikaanse televisieshow in de geschiedenis van de Emmy's is.

Op woensdag 11 september heeft u als eerste de kans om de familie Crawley uit de bekende Britse televisieserie in de filmversie van 'Downton Abbey' bij ons te komen bekijken: we vertonen de film dan als voorpremière.
Dol op een High Tea met Engelse lekkernijen? Houdt dan alvast zondag 6 oktober vrij in de agenda. Op die zondagmiddag kunt u genieten van een overheerlijke Engelse High Tea na afloop van de filmvertoning van 'Downton Abbey'. In de volgende Filmgids vindt u hier alle informatie over.

 

 

Deze film is ook te zien op: