Nederlands Film Festival: (R)Evolutie Tickets kopen

Nederlands Film Festival: (R)Evolutie

/

Maandag 27-09-2021 21:00

Nederlands Film Festival: (R)Evolutie

  • HerkomstNederland, 2021
  • RegieServé Hermans
  • MetAngela Schijf, Anniek Pheifer, Bruno Vanden Broecke, Michel Sluysmans, Michiel Blankwaardt, Jeroen van Koningsbrugge, Jouman Fattal, Porgy Franssen
  • Datum / tijdMaandag 27-09-2021 21:00
  • Duur83 minuten
  • Pauzenee
Tickets kopen

Nederlands Film Festival: (R)Evolutie Van 24 september t/m 2 oktober vindt in Utrecht de eenenveertigste editie van het NFF plaats. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om zeven films die gedurende het festival in première gaan op hetzelfde moment in verschillende filmtheaters in het land bij te wonen: natuurlijk ook in Filmhuis Bussum. Een unieke kans om een selectie van al het moois dat de Nederlandse film te bieden heeft als eerste te bekijken.

We schrijven het jaar 2040. Grote delen van Nederland zijn overstroomd en miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg, waar een terreurorganisatie de aandacht vestigt op misstanden in de samenleving. Deze dystopische ensemblekomedie volgt een aantal mensen in deze wereld waarin veel mogelijk is. Een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie is behulpzaam bij het nemen van hun beslissingen. Maar hoe vind je je eigen weg wanneer alles is gebaseerd op data, toeval niet meer bestaat en de rol van de mens steeds minder belangrijk lijkt te worden?

Deze film is ook te zien op: