Spelregels veilig naar de film

Zo gaat een filmbezoek vanaf zaterdag 25 september:

Goed nieuws: vanaf 25 september mogen wij onze volledige zaalcapaciteit weer benutten! Ook is 1,5 meter afstand houden niet meer nodig én gaat ons café weer open. Wel zijn wij verplicht om van alle bezoekers van dertien jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs te controleren. Dit kan zijn:
- een vaccinatiebewijs dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19
- een negatieve coronatestuitslag die niet langer dan 24 uur oud is
- een bewijs dat aantoont dat je kortgeleden hersteld bent van COVID-10

Bij binnenkomst in het Filmhuis controleren we één van bovenstaande QR-codes via de CoronaCheck-app of van een officieel papieren bewijs. Om te verifiëren of het coronatoegangsbewijs van jou is, kunnen we je ook naar je legitimatiebewijs vragen. Wij zien bij het scannen van de code alleen een groen of een rood ‘vinkje’: of je gevaccineerd, getest of immuun bent, blijft dus privé. Voor vragen over de CoronaCheck-app: ga naar coronacheck.nl.

We hopen dat jullie er samen met onze medewerkers voor zorgen dat de coronacheck soepel verloopt. Houd daarvoor de QR-code alvast gereed bij binnenkomst. Het zal voor iedereen even wennen zijn en wat extra tijd kosten, kom daarom op tijd naar het Filmhuis (dat mag nu weer!), zodat we ruim de tijd hebben om iedereen te controleren en in de zaal te laten plaatsnemen.

Vanaf zaterdag 25 september is er dus weer volop ruimte om de mooiste films bij ons te komen kijken én om na te praten onder het genot van een drankje. Wij hopen dat jullie het net zo fijn vinden als wij, dat het Filmhuis weer de sfeer en reuring krijgt die we zo gemist hebben. Wij kijken er enorm naar uit!

Zo gaat een filmbezoek t/m vrijdag 24 september: