Online voorpremière Kijk Ons: Love in a Bottle

/

05-05-2021

Online voorpremière Kijk Ons: Love in a Bottle

Op vrijdag 21 mei presenteren we in onze online filmzaal Picl samen met 27 filmtheaters door het hele land een speciale voorpremière van ‘Love In A Bottle’. Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest, met James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra. Met na afloop een exclusief interview met Paula van der Oest en Hannah Hoekstra! Tickets zijn alleen verkrijgbaar op de dag zelf – vrijdag 21 mei. Je krijgt vervolgens 48 uur de tijd om de film (plus randprogramma) te zien. Het aantal tickets is beperkt. Klik op vrijdag 21 mei hier voor het kijken van de film. 

Love in a bottle
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid was. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen? Een uitermate geschikte film in deze tijd, waarin we allemaal onze ‘relaties’ zoveel mogelijk online moeten onderhouden.

Over Kijk Ons
Kijk Ons is hét label voor artistieke films van eigen bodem. in samenwerking met de NFO theaters organiseert Kijk Ons speciale voorpremières van nieuwe Nederlandse artistieke films in filmtheaters in het hele land. Kijk Ons is een project van het NFO en wordt gefinancierd door het Filmfonds en Eye.

 

Terug naar nieuws