Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Spetterend filmontbijt in de voorjaarsvakantie

Spetterend filmontbijt in de voorjaarsvakantie

Pyjama-ontbijt met ‘Dikkertje Dap’ en ‘Kleine All’

In de voorjaarsvakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhuis, verwend worden met een pannenkoekenontbijt en daarna na de film. Heel veel leuker kan een dag toch niet beginnen? Op woensdag 1 maart kan het allemaal. Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar Filmhuis Bussum komen en daar maken we er een groot feest van. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee. 


En deze keer is er zelfs te kiezen uit twee verschillende films. Voor de allerkleinsten vertonen we ‘Dikkertje Dap’, een heerlijke film gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt. 
Het ontbijt voorafgaand aan de film start vanaf 8.45 uur en de film begint om 9.15 uur.


Voor kinderen vanaf 6 jaar vertonen we 'Kleine All': een spannende animatiefilm over de introverte All, die als antenne dient voor zijn door UFO-geobsedeerde buurman en kennis maakt met het buitenaardse meisje Britney. Het ontbijt bij deze film is vanaf 9.15 uur en de film start om 10.00 uur. 

Kaarten kosten € 10,75 en zijn online of aan de kassa van Filmhuis Bussum te koop. Er zijn beperkte plekken, dus weer er snel bij.  

‘Dikkertje Dap’

Alle leeftijden
Ontbijten: vanaf 8.45 uur 
Start film: 9.15 uur

Bestel kaarten

‘Kleine All’

Vanaf 6 jaar
Ontbijten: vanaf 9.15 uur 
Start film: 10.00 uur 

Bestel kaarten

Hopelijk
zien we je snel