Algemene voorwaarden

E-tickets
Een E-ticket is een geldig entreebewijs. U kunt dit E-ticket uitprinten of op het scherm van uw mobiele telefoon of tablet tonen bij de ingang van de zaal. Indien u gebruik maakt van een korting, neemt u de kortingspas dan ook mee. Het kan zijn dat wij ernaar vragen ter controle.

Korting
Indien u een E-ticket heeft gekocht in combinatie met een kortingsregeling, neemt u de kortingspas dan ook mee. Het kan zijn dat wij ernaar vragen ter controle. 

Vriendenkorting
Als u vriend van Filmhuis Bussum bent, krijgt u korting door het nummer van uw Vriendenpas en postcode in te vullen.

Omruilen van (E-)tickets
U mag tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling uw (E-)tickets uitsluitend aan de kassa omruilen. Hier berekenen wij € 1,-  administratiekosten per ticket voor.

Terugnemen van (E-)tickets
U mag tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling uw (E-)tickets uitsluitend aan de kassa teruggeven. Hier berekenen wij € 1,-  administratiekosten per ticket voor. U ontvangt voor het resterende bedrag een tegoedbon, die u uitsluitend kunt gebruiken voor de aanschaf van nieuwe (E-)tickets. Wij geven geen geld terug.

Placering
Een gekocht (E-)ticket correspondeert met een stoelnummer in de filmzaal. U krijgt standaard een stoel toegewezen door het systeem. Mocht u een andere plaats willen, dan kunt u online zelf uw stoel uitkiezen op de zaalplattegrond. Indien u om een medische reden een specifieke stoel wenst, kunt u dat ook aan de kassa aangeven. Filmhuis Bussum behoudt zich het recht voor de placering los te laten bij het wisselen van een zaal.

Rolstoelplaatsen
In de Grote Zaal zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar (aangegeven op de zaalplattegrond), in de Kleine Zaal helaas niet. Mocht u van een rolstoelplaats gebruik maken, dan vragen wij u ruim een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn, zodat er voldoende gelegenheid is om u met onze rolstoellift naar uw plaats te brengen. 

De brandweer verbiedt dat er rolstoelen of rollators in het gangpad geplaatst worden. U kunt met uw rollator naar uw plaats lopen, de zaalwacht zorgt er daarna voor dat de rollators buiten de zaal worden bewaard.

Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling, is toegang tot de zaal niet meer mogelijk.

Beveiliging persoonsgegevens
De website is beveiligd, zodat misbruik van uw gegevens wordt uitgesloten. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Prijzen
Bij speciale voorstellingen kunnen ticketprijzen afwijken.