Picl Films thuis kijken kan op Picl!

Picl

/

Films thuis kijken kan op Picl!

Picl is de online filmzaal van uw filmtheater. Een selectie uit ons actuele filmaanbod is ook thuis te bekijken, op het moment dat het ú schikt.

Nu bijvoorbeeld te zien: 

   

   

 

Bekijk hier het volledige filmaanbod. 

Wat is Picl?
Met Picl bekijkt u een selectie van onze nieuwste films en documentaires gewoon thuis, ook als ze niet meer in onze filmzalen te zien zijn. Zo hoeft u nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Bijvoorbeeld als u even geen gelegenheid hebt om ons te bezoeken of van iemand een aanbeveling krijgt voor één van onze films die niet meer in onze filmzalen te zien is. 

Hoe werkt het?
Vanuit de website van Filmhuis Bussum kijkt u direct de film die u wilt zien. Vanuit de agenda of filmpagina, klikt u door naar de film op de Picl-player. Log in, betaal en bekijk de film binnen 48 uur: tot zo lang na de betaling is de film voor u beschikbaar. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om naar onze overzichtspagina te gaan, klik daarvoor hier. Hier is in één oogopslag ons hele Picl-filmaanbod te zien. Picl werkt supereenvoudig via de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone. Direct, dus zonder te downloaden.

Wat kost het?
Voor € 8,50 kijkt u de nieuwste films op de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone op full HD kwaliteit. Voor die prijs krijgt u dus niet alleen een super actueel aanbod, maar ook de beste kwaliteit en steunt u bovendien de Nederlandse filmindustrie. Er zijn ook films te zien die in een speciaal programma thuishoren of die wat ouder zijn. Daarvoor geldt de speciale prijs van € 4,99. 

Aanbod
Op Picl staan films die voor u geselecteerd zijn uit ons actuele filmaanbod. Films zijn altijd op Picl te zien vanaf de datum dat films ook in onze zalen te zien zijn, alleen blijven ze langer beschikbaar. Af en toe zijn er ook films die in een bepaald programma thuishoren en/of wat ouder zijn. De prijs is dan vaak ook lager. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het aanbod van Filmhuis Bussum op Picl? Klik dan hier om u aan te melden voor de speciale nieuwsbrief.