Zoekfunctie Filmhuis Bussum
A Matter of Trust

A Matter of Trust

Het leven van vijf onbekenden - een dokter, een vreemdgaande echtgenoot, een kersverse echtgenote, een student en een jonge dochter - komt om diverse redenen volledig op zijn kop te staan. Een ontroerende ensemblefilm met onverwachte wendingen van de regisseur van ‘Borgen’, Annete K. Olesen. 

A Matter of Trust
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Op een repatriatievlucht van Denemarken naar Afghanistan komt een arts door het strenge immigratiebeleid in de knel met de door haar afgelegde eed van Hippocrates; een jonge student, wiens seksuele geaardheid op een zeer confronterende wijze op zijn school bekend wordt, zoekt bescherming bij een docent; op een begrafenis maakt een jonge vrouw zich zorgen over het mysterieuze verleden van haar kersverse echtgenoot; in een Airbnb van een kleinburgerlijke eigenaar die heimelijk zijn gasten afluistert, beginnen twee getrouwde onbekenden een verhouding met elkaar; tijdens een dagje aan zee wordt de band tussen een moeder en dochter heftig op de proef gesteld.

‘A matter of trust’ van Anette K. Olesen ('Borgen') is een ontroerende ensemblefilm vol onverwachte wendingen, waarin de vijf verhalen moeiteloos met elkaar versneden worden. Het draait om waarden als zorg, teleurstelling en liefde, maar het centrale thema is vertrouwen, en na afloop van de film blijft het discutabel wie van de hoofdpersonen dat vertrouwen nou verdient of niet. 

Te zien vanaf 29 juni. Premièrekaarten zijn al te koop!

Genre
Drama
Herkomst
Denemarken
Regie
Annette K. Olesen
Met
Trine Dyrholm, Jakob Cedergren, Emil Aron
Duur
105 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?