Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Binnenstebuiten 2

Binnenstebuiten 2

In dit vervolg op het succesvolle ‘Binnenstebuiten’ uit 2015 krijgt Het Hoofdkantoor van de inmiddels dertienjarige Riley een puberteit-alarm en moet zien om te gaan met nieuwe emoties, waaronder Onzekerheid. In de Verenigde Staten de beste openingsfilm van 2024. 

Binnenstebuiten 2
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Riley is inmiddels dertien en gaat binnenkort naar de middelbare school. Als ze op het punt staat om naar een hockeykamp te vertrekken, ontvangt Het Hoofdkantoor, van waaruit haar emoties haar van advies voorzien, plots een puberteit-alarm: het moet gesloopt worden om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Angst, Boosheid, Afkeer en Verdriet weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat dat niet de enige nieuwkomer in Riley’s brein is. Samen met nog een aantal andere nieuwelingen gaat Onzekerheid de strijd aan met de oude emoties om de beste plek. 

Dit vervolg op het succesvolle ‘Binnenstebuiten’ uit 2015 van Disney’s animatiestudio Pixar heeft in de Verenigde Staten in het openingsweekend records gevestigd: het is de beste opening van 2024 en de op één na beste opening van een animatiefilm ooit.

Te zien vanaf zondag 14 juli. 

Genre
Animatie/Familie
Herkomst
Verenigde Staten (2024)
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Kelsey Mann
Duur
96 minuten (excl. pauze)
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?