Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Bones and All

Bones and All

Maren, een jonge drop-out, en de dakloze Lee vinden elkaar en besluiten samen op te trekken in hun reis door de krochten van de Amerikaanse samenleving. Maar hun angstaanjagende verleden kunnen ze niet achter zich laten. Nieuwe film van Luca Guadagnino ('Call Me By Your Name'), die hiermee de Zilveren Leeuw voor Beste Regie ontving op het Filmfestival van Venetie.

Bones and All
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten

Als Maren, een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee, een nogal intense dakloze jongen, elkaar onderweg ontmoeten, besluiten ze met elkaar op te trekken. Via hem hoopt ze meer te weten te komen over haar vreemde neigingen tot kannibalisme. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen. 


‘Bones and all’ is de eerste speelfilm die regisseur Luca Guadagnino opneemt in de Verenigde Staten. De film heeft een macaber tintje en wie, mede vanwege hoofdrolspeler Timothée Chalamet, hoopt op een follow-up van ‘Call Me By Your Name’, moet die verwachting bijstellen. De film ging op het filmfestival van Venetië in première, waar Guadagnino de Zilveren Leeuw voor Beste Regie in ontvangst mocht nemen en hoofdrolspeelster Taylor Russell de Marcello Mastroiani Award voor Beste Jonge Acteur. ‘Romantiek en horror zijn nog nooit zo mooi met elkaar samengevallen als in deze film’, aldus een recensie in Hollywood Reporter.

Genre
Drama/Romantiek/Thriller
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Regie
Luca Guadagnino
Met
Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Chloë Sevigny, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon Green, Jake Horowitz
Duur
131 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?