Filmclub

Yes! Nu Nederland weer ‘open’ gaat, kunnen wij onze geliefde Filmclub weer opstarten. Wij staan te popelen; jullie ook? In de periode maart tot en met juni vertonen we elke maand een exclusieve en bijzondere voorpremière, altijd voorafgegaan door een inleiding. Uiteraard is dit altijd een andere film dan die we in de Sneak Preview vertonen. We starten dit seizoen van de Filmclub op vrijdagochtend 18 en dinsdagochtend 22 maart. Je bent iedere Filmclubochtend vanaf 9.30 uur welkom in ons café, waar een drankje en wat lekkers voor je klaarstaan. De film, inclusief inleiding, start om 10.00 uur. Na afloop kun je in datzelfde café gezellig napraten.

Het lidmaatschap van de Filmclub kost voor dit korte seizoen € 44,00. Vrienden van Filmhuis Bussum betalen € 40,00 en Cinevillepashouders € 16,00. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar filmclub@filmhuisbussum.nl met daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de dag van je voorkeur. Als je Vriend of Cinevillepashouder bent, vermeld dan je pasnummer.

De data van de Filmclub 2022:
vrijdag 18 en dinsdag 22 maart
vrijdag 15 en dinsdag 19 april
vrijdag 13 en dinsdag 17 mei
vrijdag 10 en dinsdag 14 juni

Alle informatie op een rij:
Deelname aan de Filmclub 2022 kost € 44,00, Vrienden van Filmhuis Bussum betalen € 40,00 en Cinevillers € 16,00 (vier voorpremières met een inleiding, met een kopje koffie of thee en wat lekkers).

- Opgeven voor de Filmclub kan door een e-mail te sturen aan filmclub@filmhuisbussum.nl met daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de dag van je voorkeur. Als je Vriend of Cinevillepashouder bent, vermeld dan je pasnummer.

- Je ontvangt een Filmclubpas, deze ligt op de eerste Filmclubochtend in maart voor je klaar.

- De Filmclubpas is niet op naam, dus overdraagbaar: als je zelf niet kunt, kan iemand anders gaan.

- Later instappen is mogelijk; stuur hiervoor een e-mail naar filmclub@filmhuisbussum.nl.

- Zolang er plaatsen zijn, is het mogelijk een introducé mee te nemen; een kaartje kost dan € 11,00. Deze kaarten zijn alleen op de ochtend zelf aan de kassa te koop.

- Filmclubleden kunnen de film ook op een andere dag dan hun vaste ochtend komen bekijken. Meld je hiervoor ‘s ochtends even aan de kassa. Dit is wel onder voorbehoud: de Filmclubleden van de desbetreffende dag en introducés gaan altijd voor; we kunnen dus niets garanderen. We vragen je om als laatste een plekje te zoeken in de zaal.

We kijken uit naar de aanmeldingen!