Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Ernest en Celestine keren terug naar het land van Ernest om zijn kostbare kapotte viool te laten repareren. Daar aangekomen ontdekken ze al snel dat muziek een paar jaar geleden in het hele land verboden is geworden. Voor onze twee helden is het ondenkbaar om zonder muziek te leven! 

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten

Ernest is een grote hongerige beer die graag muziek maakt en jam eet. Hij is soms een beetje knorrig, maar na zijn slechte humeur volgt altijd een grote lach. Zijn beste vriendje is Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden keren terug naar het land van Ernest, Brabbelland, om zijn kostbare kapotte viool te laten repareren. Daar aangekomen ontdekken ze al snel dat muziek sinds een paar jaar geleden in het hele land verboden is. Voor onze twee helden is het ondenkbaar om zonder muziek te leven! Vergezeld door handlangers, waaronder een mysterieuze gemaskerde burgerwacht, zullen Ernest en Célestine proberen dit onrecht te herstellen, de viool te laten repareren en weer vreugde en plezier terug te brengen in het berenland. 

‘Ernest & Celestine: Op Avontuur in Brabbelland’ is een schitterend getekende animatiefilm, en alweer het derde avontuur van dit vrolijke tweetal. De film is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen zullen zich niet vervelen. 

Te zien vanaf 22 december 2022.

Genre
Animatie
Herkomst
Frankrijk, Luxemburg
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Jean-Christophe Roger
Duur
79 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?