Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Exact op het moment dat het Evelyn allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had. De grote winnaar van de Oscars: deze film won maar liefst zeven Academy Awards. 

Everything Everywhere All at Once
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Wij vertonen ‘Everything Everywhere All at Once’ opnieuw ter ere van de zeven (!) Oscars die hij in ontvangst heeft mogen nemen. Dit zal een speciale extended version zijn waarin de film begint met een boodschap van de regisseur. Ook eindigt deze vertoning met een blooper-reel. 

Genre
Horror/avontuur/actie/Komedie
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels, Mandarijn, Kantonees
Regie
Dan Kwan, Daniel Scheinert
Met
Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu
Duur
151 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?