Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Goodbye Stranger

Goodbye Stranger

De zorgeloze zomerdag van succesvolle playlistsamensteller Paul verandert in een bitterzoete zoektocht naar wat er wérkelijk toe doet. ‘Goodbye Stranger’ beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Goodbye Stranger
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Het gaat Paul voor de wind. Hij is een succesvolle playlistsamensteller voor een streamingdienst en weet bijna zeker dat hij snel promotie zal maken, dus hij en zijn vriendin hebben besloten Amsterdam te verruilen voor het ultra kosmopolitische Londen. Maar als die gedroomde promotie in gevaar komt, begint een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties en gaat Paul steeds meer  twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen. Is het grote, levendige Londen echt beter dan het rustige, prachtige Amsterdam? Is een kantoorcarrière wel iets voor hem of is hij nog niet uitgekeken op zijn wilde rock-'n'-roll-leventje? 

‘Goodbye Stranger’ is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam. De film velt een oordeel over alle keuzes van Paul, als een bitterzoete en soms erg geestige aansporing om goed na te denken over de motieven en motivaties achter onze daden.

Te zien vanaf 20 april.  Premièrekaarten zijn al te koop.

Genre
Drama
Herkomst
Nederland
Gesproken taal
Nederlands, Engels
Regie
Aaron Rookus
Met
Martijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah
Duur
81 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?