Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Peuterbioscoop: Peppa's Bioscoop Feestje

Peuterbioscoop: Peppa's Bioscoop Feestje

Speciaal voor de allerjongste kijkertjes (2+) organiseren we de Peuterbioscoop. Voor een onvergetelijke (eerste) bioscoopervaring blijft het zaallicht tijdens alle voorstellingen een beetje aan en staat het geluid niet zo hard. En: na afloop krijgen de peuters een echt bioscoopdiploma!

Peuterbioscoop: Peppa's Bioscoop Feestje
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Kom op, allemaal, het is tijd voor Peppa's Bioscoop Feestje! Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit – en al haar vrienden zijn uitgenodigd ! (Jij, dus!) Het hele gezin kan 10 afleveringen van Peppa Pig zien die nog nooit eerder vertoond zijn! En met vijf gloednieuwe liedjes, evenals 11 interactieve korte filmpjes waarin Peppa en haar vrienden in de echte wereld spelen, dansen en zingen, kun je je samen met je kinderen op een heel nieuwe manier met Peppa uitleven. Dus pak je jas en trek snel je schoenen aan, dan kunnen we naar Peppa's Bioscoop Feestje!

Speciaal voor de allerjongste kijkertjes organiseren we de Peuterbioscoop. Voor een onvergetelijke (eerste) bioscoopervaring blijft het zaallicht tijdens alle voorstellingen een beetje aan en staat het geluid niet zo hard. En: na afloop krijgen de peuters een echt bioscoopdiploma! De adviesleeftijd voor deze film is 2+.

Te zien vanaf 8 februari. 

Genre
kinderfilm/kinderfilm
Herkomst
Verenigd Koninkrijk (2023)
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Andrea Tran, Gretchen Mallorie
Met
Anber Ortanca, Indy Nagel, Leo Richardson
Duur
67 minuten (excl. pauze)
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?