Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Priscilla

Priscilla

Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola de onzichtbare kant van een grote Amerikaanse mythe, die de lange relatie en het turbulente huwelijk tussen Elvis en Priscilla is. Van een Duitse legerbasis tot zijn droomlandgoed Graceland, in dit diepgevoelde en betoverende portret over liefde, fantasie en roem.

Priscilla
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale rock-'n-roll superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare beste vriend. Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola de onzichtbare kant van een grote Amerikaanse mythe, die de lange relatie en het turbulente huwelijk tussen Elvis en Priscilla is. Van een Duitse legerbasis tot zijn droomlandgoed Graceland, in dit diepgevoelde en betoverende portret over liefde, fantasie en roem.

Onderdeel van 'Coppola's Cinema', een programma dat Sofia Coppola's klassiekers én haar nieuwste film in de spotlights zet. 

Te zien vanaf 4 januari. 

Genre
Drama
Herkomst
VS (2023)
Gesproken taal
Engels
Regie
Sofia Coppola
Met
Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Ari Cohen
Duur
113 minuten
Kijkwijzer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?