Bussum Cultureel 14, 15 en 16 september: Openluchtvoorstelling 'Battle of the Sexes' en Peuterbioscoop met 'Het Molletje'

Bussum Cultureel 14, 15 en 16 september:

/

Openluchtvoorstelling 'Battle of the Sexes' en Peuterbioscoop met 'Het Molletje'

In het weekend van 14, 15 en 16 september is het weer Bussum Cultureel, het festival waarbij bezoekers alle vormen van cultuur die Bussum rijk is kunnen bewonderen. Wij hebben tijdens dat weekend twee mooie activiteiten en zijn ook te vinden op de culturele markt op zaterdag 15 september. 

Rabobank Openluchtvoorstelling op vrijdag 14 september met 'Battle of the Sexes'
Traditiegetrouw openen we samen met de Tindal Stichting het weekend van Bussum Cultureel met een film in de openlucht. Op vrijdagavond 14 september staat het grote scherm klaar en vertonen we onder de hopelijk heldere sterrenhemel de heerlijke film 'Battle of the Sexes'. Hierin schitteren Emma Stone en Steve Carell als (tennissers) Billie Jean King en Bobby Riggs, die ooit de legendarische tenniswedstrijd speelden die een groots evenement in de Amerikaanse sportgeschiedenis werd.
Locatie: de tuin van de Tindal Villa, Nieuwe ’s Gravelandseweg 21 in Bussum
Ontvangst: vanaf 19.30 uur, aanvang film ca. 20.30 uur
Toegang: gratis. Stoelen en dekens zijn te huur, maar je kunt ook je eigen stoel of deken meenemen.
Tip: vanwege de grote belangstelling is het aan te raden op tijd te komen.

Peuterbioscoop op het fort op zondagochtend 16 september met 'Het Molletje'
Fier en Filmhuis Bussum organiseren op zondagochtend 16 september een peuterfilmvoorstelling op Fort Werk IV. Voor de allerkleinsten is er een doorlopende filmvoorstelling van 'Het Molletje' in de speciaal voor deze ochtend gecreëerde minibioscoop in de Poterne. Ouders en grootouders kunnen ondertussen een kijkje nemen in, op en rond het deze zomer gerestylede FIER, voorheen Vernissage, en alles horen over de historie van het bijzondere fort.
Toegang is gratis. Adres: Dr. A. Kuyperlaan 1a, Bussum.