Bussum Cultureel 5, 6 en 7 september

/

Openluchtvoorstelling 'Woman at War' en Peuterbioscoop met 'Masha en de Beer'

In het weekend van 5, 6 en 7 september is het weer Bussum Cultureel, het festival waarbij bezoekers alle vormen van cultuur die Bussum rijk is kunnen bewonderen. Wij hebben tijdens dat weekend twee mooie activiteiten en zijn ook te vinden op de culturele markt op zaterdag 6 september. 

Traditiegetrouw openen we samen met de Tindal Stichting het weekend van Bussum Cultureel met een film in de open lucht. Wegens het slechte weer dat is voorspeld voor vrijdagavond 6 september staat het grote scherm dit keer klaar in de Wilhelminakerk en vertonen we lekker warm en droog de heerlijke verrassende film 'Woman at War'. In dit IJslandse, droogkomische drama gaat de vijftigjarige Hella in haar eentje de strijd aan met de lokale aluminiumindustrie. Maar hoe ver gaat ze hierin? Een fijne film met humor, ontroering en een boodschap, gesitueerd in een prachtig IJslands landschap.


Locatie: Wilhelminakerk aan het Wilhelminaplantsoen, naast de bibliotheek
Ontvangst: vanaf 20.00 uur, aanvang film ca. 21.00 uur.
Toegang: gratis.
Tip: vanwege de grote belangstelling is het aan te raden op tijd te komen.
Er staan al stoelen in de kerk, die hoef je niet zelf mee te nemen.

Peuterbioscoop op het fort: 'Masha en de Beer'
Na het succes van vorig jaar organiseren Fier Bussum en Filmhuis Bussum opnieuw een peuterfilmvoorstelling op Fort Werk IV in het weekend van Bussum Cultureel. Op zondagochtend 8 september is een doorlopende filmvoorstelling van 'Macha en de beer' te zien in de speciaal voor deze ochtend gecreëerde minibioscoop in de Poterne. Ouders en grootouders kunnen ondertussen een kijkje nemen in, op en rond Fier en alles horen over de historie van het bijzondere fort. Toegang is gratis. Adres: Dr. A. Kuyperlaan 1a, Bussum.