Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Return to Seoul

Return to Seoul

De 25-jarige Freddie, geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in Frankrijk bij haar adoptieouders, besluit haar moederland te bezoeken op zoek naar antwoorden op vragen over haar biologische ouders. Glansrijk debuut van hoofdrolspeelster Park-Ji Min.

Return to Seoul
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

De 25-jarige Freddie, geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in Frankrijk bij haar adoptieouders, is een zelfbewuste, opgewekte en onverzettelijke jonge vrouw op zoek naar antwoorden. Wanneer haar vlucht naar Tokio vanwege een orkaan wordt geannuleerd, besluit ze spontaan naar haar moederland te vliegen en haar biologische ouders op te sporen. De reis door een voor haar onbekend land zorgt voor diverse verrassingen en geeft haar leven een nieuwe richting.


Hoofdrolspeelster Park-Ji Min maakt een glansrijk debuut in ‘Return to Seoul’ , de tweede speelfilm van de Frans-Cambodjaanse regisseur Davy Chou. Hij ontleende het idee voor zijn film aan een vergelijkbare ervaring van een Franse vriendin en wist dit tot een rijk en doorvoeld script om te zetten. 

Na de première in Cannes (Un Certain Regard) maakte de film een succesvolle tournee langs de vele filmfestivals. 

Te zien vanaf 13 april. Premièrekaarten zijn al te koop.

Genre
Drama
Herkomst
Frankrijk
Regie
Davy Chou
Met
Louis-Do de Lencquesaing, Oh Kwang-Rok, Ji-Min Park, Guka Han, Yoann Zimmer
Duur
117 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?