Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Rocco & Sjuul

Rocco & Sjuul

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? 

Rocco & Sjuul
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vijftig jaar geleden heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families en zet de verhoudingen op scherp. Toch gaan Rocco en Sjuul op zoek naar een manier om ruimte voor zichzelf in te nemen. Durven ze uiteindelijk te kiezen voor elkaar en daarmee voor zichzelf, of weegt het oordeel van de familie toch het zwaarst? 

Beppie Melissen vormt met Sabri Saad El-Hamus een stel dat op een naturelle manier en doorspekt met veel humor laat zien dat liefde op latere leeftijd zeer de moeite waard kan zijn.

Genre
Komedie/Drama
Herkomst
Nederland (2023)
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Anna van der Heide
Met
Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer
Duur
92 minuten
Kijkwijzer

Trailer

"Verfijnd, intelligent en grappig"

Nederlands Dagblad

"Twee acteurs presteren op de toppen van hun kunnen in een warme film over liefde en verdriet"

Tros Kompas

"De nieuwe toevoeging aan het opkomende genre van films waarin ouderen in de herfst van hun leven een tweede liefde beleven"

NRC

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?