Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Sometimes I Think About Dying

Sometimes I Think About Dying

Fran, die haar doodsaaie bestaan ‘opleukt’ door manieren te bedenken om dood te gaan, heeft onverwacht een klik met een nieuwe collega op kantoor. Diepgaande en gortdroge reflectie op sociale angst en eenzaamheid.

Sometimes I Think About Dying
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Fran werkt elke dag op een troosteloos kantoor, omringd door collega’s met wie ze maar moeilijk een band kan opbouwen. Om haar verveling tegen te gaan, bedenkt ze de meest originele manieren om te sterven. Wanneer Robert, een nieuwe collega, toch haar interesse kan opwekken, besluit ze om zich meer open te stellen voor de mensen om haar heen. Dat blijkt, na al die jaren eenzaamheid, moeilijker dan verwacht. 

‘Sometimes I Think About Dying’ is een film van Rachel Lambert en is gebaseerd op een toneelstuk van Kevin Armento. De film werd genomineerd voor de grote Juryprijs op het Sundance Film Festival. De film is een diepgaande reflectie op sociale angst en eenzaamheid – en een ultieme afknapper voor wie twijfelt over een kantoorbaan - met Daisy Ridley (‘Star Wars’) in de hoofdrol.

 

Genre
Drama
Herkomst
Verenigde Staten (2024)
Gesproken taal
Engels
Regie
Rachel Lambert
Met
Daisy Ridley, Dave Merheje, Parvesh Cheena
Duur
91 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?