Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness

Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness

Een Cineville Speciaaltje met de nieuwe film van Yorgos Lanthimos! Drie delen, dus driedubbel genieten van zijn absurdisme. Cinevillers nemen gratis een +1 mee. Ook krijgen bezoekers een gratis drankje en is er een tof randprogramma met een live quiz.

Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Niet één, niet twee, maar drie absurde verhalen staan je te wachten tijdens het volgende Cineville Speciaaltje! Elke maand organiseert Cineville een voorpremière in samenwerking met verschillende filmtheaters. In juli doen wij weer mee met het Speciaaltje en dan óók nog met de nieuwe film van Yorgos Lanthimos, de regisseur van ‘Poor Things’. Alsof dat nog niet feestelijk genoeg is, mogen Cinevillers gratis een +1 meenemen naar de film en worden ze ontvangen met een drankje van het huis. Daarnaast doen we voor de film een live quiz die thematisch aansluit op de film, waarbij je toffe prijzen kunt winnen. Geen Cineviller? Dan ben je ook van harte welkom bij dit evenement. 

Programma: 
20.15 Inloop in café met gratis drankje
20.30 Start quiz, inleiding en aansluitend film 

Over de film
In dit drieluik volgen we een gehoorzame man die tot het uiterste gaat in ruil voor liefde en materiële beloning, een politieagent die achterdochtig wordt als zijn vermiste vrouw terugkeert en niet dezelfde persoon lijkt, en een vrouw die een vrouw zoekt met een speciale gave in opdracht van een sekte. De gemene deler in de film is voornamelijk het verkennen van de offers die gemaakt worden in onze queeste naar de waarheid, erkenning of spirituele verlichting.

Emma Stone (‘La La Land’), Willem Dafoe (‘The Lighthouse’) en Margaret Qualley uit ‘Poor Things’ spelen in elk van deze delen verschillende rollen. Maar Lanthimos voegt ook nieuwe steracteurs toe aan zijn ensemble, zoals Jesse Plemons (‘Killers of the Flower Moon’), Joe Alwyn (‘Stars at Noon’) en Hong Chau (‘The Menu’).  

 

Herkomst
Ierland, Verenigd Koninkrijk (2024)
Gesproken taal
Engels
Regie
Yorgos Lanthimos
Met
Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe
Duur
164 minuten (eenmalig zonder pauze)
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?