Zoekfunctie Filmhuis Bussum
The Royal Opera: Le nozze di Figaro

The Royal Opera: Le nozze di Figaro

Filmregistratie van Mozarts beroemde opera, waarin regisseur David McVicar de revolutionaire elementen naar buiten brengt in deze schitterende opera buffa van Mozart, vol intriges, misverstanden en vergeving. Uitgevoerd door koor en orkest van The Royal Opera House. 

The Royal Opera: Le nozze di Figaro
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

De bedienden Figaro en Susanna zijn dolgelukkig op hun huwelijksdag, maar er zit een addertje onder het gras: hun werkgever, graaf Almaviva, heeft oneerbare bedoelingen met de aanstaande bruid. Er zitten bijna meer onverwachte wendingen in de opera buffa van Mozart dan bij te houden is, waardoor hij blijft boeien. De muziek is al reden genoeg om te komen, maar de verkleedpartijen zijn ronduit hilarisch. Dit verhaal met al zijn absurde ontwikkelingen die alles op zijn kop zetten, speelt zich af binnen één dag in huize Almaviva. 

Dirigent van The Royal Opera Antonio Pappano begeleidt een waarlijk internationale cast in de tijdloze productie van David McVicar.

Te zien op maandag 1 mei. Kaarten zijn al te koop!

Genre
opera
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Italiaans
Regie
Antonio Pappano, David McVicar
Met
Riccardo Fassi, Giulia Semenzato, Federica Lombard, Germán E. Alcántara, Gregory Bonfatti, Gianluca Buratto, Monica Bacelli, Alexandra Lowe, Hanna Hipp, Jeremy White, Alasdair Elliott
Duur
220 minuten (exclusief pauze)

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?