Zoekfunctie Filmhuis Bussum
The Son

The Son

Het drukke leven van Peter, met zijn nieuwe partner Emma en baby, wordt hevig in de war geschopt wanneer zijn ex-vrouw opduikt met hun sombere tienerzoon Nicholas. ‘The Son’ fungeert als een prequel op de Oscarwinnende film ‘The Father’.

The Son
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern). Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. 

Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen? 

‘The Son’ is een prequel op het succesvolle en Oscarwinnende ‘The Father’ en heeft een geweldige cast met o.a. Anthony Hopkins, Hugh Jackman en Laura Dern. De film is gebaseerd op Florian Zellers toneelstuk ‘Le Fils’ (2018), dat samen met het eerder verfilmde ‘Le Père’ en het tot nu toe alleen op toneel verschenen ‘La Mère’ een trilogie vormt.  

Vanwege Florian Zellers nieuwe film ‘The Son’ vertonen we nog een maal zijn eerdere film ‘The Father’ en wel op donderdag 10 november, 18.30 uur. Beide films zijn overigens heel goed los van elkaar te zien. 

Genre
Drama
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Regie
Florian Zeller
Met
Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen McGrath, Anthony Hopkins
Duur
123 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?