Cinekid Workshop: Animatieplaats (4+)

Cinekid Workshop: Animatieplaats (4+)

In de herfstvakantie is het weer groot feest voor kinderen van 4 – 14 jaar: het Cinekid Festival komt naar Filmhuis Bussum! Dit jaar op een iets andere manier omdat we het Festival uiteraard helemaal coronaproof organiseren. Maar het belooft ook dit jaar weer een geweldige editie te worden. De allerbeste films zijn geselecteerd en we organiseren een tweetal fantastische workshops. Kom het ook beleven!

Leer alles over stop-motion-animatie: hoe vertel je een verhaal in bewegend beeld? Met een professionele animator maak je een echte animatiefilm in stop-motion op één groot vlak op de grond. Eerst ga je aan de slag met een verhaal door allerlei voorwerpen en personages te knutselen. Daarna komen ze allemaal tot leven: er ontstaat foto na foto een filmpje en daar kun je ook nog je eigen tekst bij inspreken! 

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, duurt 60 minuten en kost € 9,50.  
Het is fijn als er per kind een (groot)ouder of verzorger bij de workshop aanwezig is (die heeft geen kaartje voor de workshop nodig). Vanwege onze coronaregels is het helaas niet mogelijk om met meer dan één (groot)ouder of verzorger bij de workshop aanwezig te zijn of in het Filmhuis te wachten tijdens de workshop (ons café is niet geopend). 

Voorstelling(en)