Cinekid Workshop: Terra Nova (7+)

Cinekid Workshop: Terra Nova (7+)

In de herfstvakantie is het weer groot feest voor kinderen van 4 – 14 jaar: het Cinekid Festival komt naar Filmhuis Bussum! Dit jaar op een iets andere manier omdat we het Festival uiteraard helemaal coronaproof organiseren. Maar het belooft ook dit jaar weer een geweldige editie te worden. De allerbeste films zijn geselecteerd en we organiseren een tweetal fantastische workshops. Kom het ook beleven!

Echte en digitale werelden komen samen in deze multiplayer-game. Je boetseert een ontwerp van klei om hier vervolgens mee te gamen in een nieuwe digitale wereld. Het bouwsel van klei wordt ingescand en daarna ingekleurd met behulp van een computerprogramma. Als het nieuwe 3D-object klaar is, kan het meteen in de digitale wereld van het spel worden gebruikt, waar meerdere spelers tegelijkertijd aan het bouwen zijn! 

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, duurt 90 minuten en kost € 11,50. 
Vanwege onze coronaregels is het helaas niet mogelijk voor (groot)ouders of verzorgers om bij de workshop aanwezig te zijn of om in het Filmhuis te wachten tijdens de workshop (ons café is niet geopend).

Voorstelling(en)