Nagesprek met actrice Josephine Nollen: Superjuffie

Nagesprek met actrice Josephine Nollen: Superjuffie

De Bussumse Josephine Nollen, die de rol van Bo speelt in de film, komt op zaterdagmiddag 8 december naar Filmhuis Bussum. Na afloop van de film is er gelegenheid om haar vragen te stellen over de film.

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze in een geheime kamer in haar nieuwe huis een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep zes. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van juf Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor, zodat zij haar taak als dierenredster kan voortzetten. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

‘Superjuffie’! is de verfilming van de gelijknamige populaire kinderboekenreeks van schrijfster Janneke Schotveld. De hoofdrol wordt gespeeld door Diewertje Dir, bekend van onder meer ‘Het Klokhuis’.

 

Voorstelling(en)