Pyjama-ontbijt met Masha en de Beer 2 en Circus Noël

Pyjama-ontbijt met Masha en de Beer 2 en Circus Noël

Wat is er leuker dan in de meivakantie in je pyjama komen ontbijten en daarna naar de film? Dat kan op woensdag 24 april! Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar het Filmhuis komen en daar maken we er een groot feest van met een pannenkoekenontbijt! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee.

En deze keer is er zelfs te kiezen uit twee verschillende films. Voor de allerkleinsten vertonen we ‘Masha en de Beer 2’: in deze film beleven het ondeugende meisje Masha en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen. Het ontbijt voorafgaand aan ‘Masha en de Beer 2’ start vanaf 8.30 uur en de film begint om 9.15 uur.
Voor alle kinderen vanaf zes jaar is de film ‘Circus Noël’ te zien, waarin de drie vrienden Karo, Victor en Tonie alles op alles zetten om hun geliefde circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Het ontbijt bij ‘Circus Noël’ begint om 9.15 uur en om 9.45 uur start de film.
Kaarten kosten € 9,25. Er zijn beperkte plekken, dus weer er snel bij. 

 

 

 

 

Voorstelling(en)