Voorpremière voor Vrienden: The Singing Club

Voorpremière voor Vrienden: The Singing Club

Omdat de Vrienden van Filmhuis Bussum een streepje voor hebben, organiseren we op maandag 2 november de hele dag speciaal voor hen een voorpremière van de 'The Singing Club'. In dit komische drama van Peter Cattaneo ('The Full Monty') begint een groep vrouwen van uitgezonden militairen gezamenlijk een zanggroep om het leed van het gemis van hun mannen wat te verzachten. Het resultaat is een krachtige film over eenzaamheid, muziek, moed en nieuwe vriendschappen. In deze coronatijd waarin samen zingen ‘live’ even niet gaat, is dit een extra welkome een hoopvolle film.

Filmhuis Bussum geeft haar Vrienden de unieke kans deze film als eerste te zien, nog voor de film in Nederland in première gaat!
Bent u Vriend en vond u de uitnodiging niet in uw mailbox? Check dan uw spambox. Bent u Vriend maar hebben wij uw mailadres nog niet? Geef dat dan nog snel door via vrienden@filmhuisbussum.nl. Bent u nog geen Vriend maar wilt u dat wel worden? Vul dan hier het machtigingsformulier in op de website. Zodra uw vriendenpas binnen is, kunt u kaarten kopen.

Klik hier voor meer informatie over 'The Singing Club'. 

Voorstelling(en)