Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Filmclub

Filmclub

Wat is de Filmclub?
In de periode van oktober tot en met juni krijg je als Filmclubber maandelijks een exclusieve en bijzondere voorpremière te zien. Welke film het is blijft een verrassing, maar het is altijd een film die in Nederland nog niet in première is gegaan en het is nooit dezelfde film als die we in de Sneak Preview vertonen. 

Op de Filmclubochtenden ben je vanaf 9.30 uur welkom voor een drankje in ons café. De film zelf start om 10.00 uur en wordt altijd voorafgegaan door een korte inleiding, die de film een extra dimensie geeft. We vertonen de film zonder pauze en na afloop kun je uitgebreid napraten in ons gezellige café. De Filmclub is exclusief toegankelijk voor Filmclubleden (en hun introducés). 
 

In oktober zijn wij weer terug met een nieuw Filmclubseizoen. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor wanneer de inschrijvingen openen. 

Tot ziens!

6566

Alle informatie op een rij:

  • Deelname aan de Filmclub 2023-2024 kost € 108,00. Vrienden van Filmhuis Bussum betalen € 99,00 en Cinevillers € 40,50 (negen voorpremières met inleiding en een kopje koffie of thee en wat lekkers). 
  • Opgeven voor de Filmclub kan door een e-mail te sturen aan filmclub@filmhuisbussum.nl met daarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Als je Vriend of Cinevillepashouder bent, vermeld dan je pasnummer. 
  • Je ontvangt een Filmclubpas, deze ligt op de eerste Filmclubochtend in oktober voor je klaar. 
  • De Filmclubpas is niet op naam, dus overdraagbaar: als je zelf niet kunt, kan iemand anders gaan.
  • Later instappen is mogelijk; stuur hiervoor een e-mail naar filmclub@filmhuisbussum.nl.
  • Zolang er plaatsen zijn, is het mogelijk een introducé mee te nemen; een kaartje kost dan 
    € 13,00. Deze kaarten zijn alleen op de ochtend zelf aan de kassa te koop.
  • Filmclubleden kunnen de film ook op een andere Filmclubochtend dan hun ‘vaste’ ochtend komen bekijken.

 

6555

Dé club
voor Cinefielen!