Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Picl

Picl

Picl is onze online filmzaal. Een selectie uit ons actuele filmaanbod is ook thuis te bekijken, op het moment dat het jou schikt. Bekijk direct het volledige filmaanbod.

Wat is Picl?
Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste films en documentaires gewoon thuis, ook als ze niet meer in onze filmzalen te zien zijn. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Bijvoorbeeld als je even geen gelegenheid hebt om ons te bezoeken of van iemand een aanbeveling krijgt voor één van onze films die niet meer in onze filmzalen te zien is. 

Hoe werkt het?
Vanaf onze website kijk je direct de film die je wilt zien: vanuit de agenda of filmpagina klik je door naar de film op de Picl-player. Log in, betaal en bekijk de film binnen 48 uur: tot zo lang na de betaling is de film voor jouw beschikbaar. Daarnaast kan je ervoor kiezen om naar onze overzichtspagina te gaan. Hier is in één oogopslag ons hele Picl-filmaanbod te zien. Picl werkt supereenvoudig via de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone. Direct, dus zonder te downloaden.

Wat kost het?
Voor € 8,99 kijk je de nieuwste films op de computer, televisie, laptop, tablet of smartphone op full HD kwaliteit. Voor die prijs krijg je dus niet alleen een super actueel aanbod, maar ook de beste kwaliteit en steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie. Er zijn ook films te zien die in een speciaal programma thuishoren of die wat ouder zijn. Daarvoor geldt de speciale prijs van € 4,99. 

Ga naar ons aanbod

Aanbod
Op Picl staan films die voor jou geselecteerd zijn uit ons actuele filmaanbod. Films zijn altijd op Picl te zien vanaf de datum dat films ook in onze zalen te zien zijn, alleen blijven ze langer beschikbaar. Af en toe zijn er ook films die in een bepaald programma thuishoren en/of wat ouder zijn. De prijs is dan vaak ook lager. 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het aanbod van Filmhuis Bussum op Picl? Meld je dan aan voor de speciale Picl-nieuwsbrief.

Over de Picl streamingapp
Kijk Picl-films makkelijk op je tv met de nieuwe streamingapp. Heb je een televisie met Chromecast, Apple TV of AirPlay? Vanaf nu stream je Picl-films nog makkelijker naar je televisie. De app is beschikbaar in App Store (Apple) of Google Play Store. Nadat je een film hebt uitgezocht en betaald op de website www.picl.nl, wordt deze in je app zichtbaar en kun je de film naar je televisie streamen. Hoe het precies in zijn werk gaat lees je hier: https://picl.nl/help.

Download de app hier voor iPhone of iPad:
https://apps.apple.com/nl/app/picl/id1527223155

Download de app hier voor Android telefoon of tablet:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.picl.picl&gl=NL

Voor extra hulp met het afspelen van een film op televisie, bekijk je het stappenplan van Picl: https://picl.typeform.com/to/dV0RkY