Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

E-tickets
Een E-ticket is een geldig entreebewijs. Je kunt dit E-ticket uitprinten of op het scherm van je mobiele telefoon of tablet tonen bij de ingang van de zaal. Indien je gebruik maakt van een korting, neem de kortingspas dan ook mee. Het kan zijn dat wij ernaar vragen ter controle.

Korting
Indien je een E-ticket hebt gekocht in combinatie met een kortingsregeling, neem de kortingspas dan ook mee. Het kan zijn dat wij ernaar vragen ter controle. 

Vriendenkorting
Als je vriend bent van Filmhuis Bussum, krijg je korting door het nummer van de Vriendenpas en postcode in te vullen.

Annuleren van (E-)tickets
Tickets kunnen niet geretourneerd worden. In uitzonderingsgevallen kan een ticket tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de voorstelling worden teruggeboekt. Je ontvangt dan een tegoedbon, die je kunt inzetten voor een andere voorstelling. We berekenen hiervoor € 1,00 administratiekosten per ticket. Een verzoek hiervoor kun je mailen naar kassa@filmhuisbussum.nl.

Placering
Een gekocht (E-)ticket correspondeert met een stoelnummer in de filmzaal. Je krijgt standaard een stoel toegewezen door het systeem. Wil je een andere plaats, kies dan zelf een stoel uit op de zaalplattegrond. Als je om een medische reden een specifieke stoel wenst, kun je dat ook aan de kassa aangeven. Filmhuis Bussum behoudt zich het recht voor de placering los te laten bij het wisselen van een zaal.

Rolstoelplaatsen
In de Grote Zaal zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar (aangegeven op de zaalplattegrond), in de Kleine Zaal helaas niet. Wil je gebruik maken van een rolstoelplaats, dan vragen we je om ruim een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn, zodat er voldoende gelegenheid is om je met onze rolstoellift naar je plaats te begeleiden. 

De brandweer verbiedt dat er rolstoelen of rollators in het gangpad geplaatst worden. Je kunt met de rollator naar je plaats lopen; de zaalwacht zorgt er daarna voor dat de rollator buiten de zaal wordt geplaatst.

Na aanvang geen toegang
Na aanvang van de voorstelling is toegang tot de zaal niet meer mogelijk.

Beveiliging persoonsgegevens
De website is beveiligd, zodat misbruik van je gegevens wordt uitgesloten. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Prijzen
Bij speciale voorstellingen kunnen ticketprijzen afwijken. 
 

Hopelijk
zien we je snel