Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Word Vriend

Word Vriend

Bij Filmhuis Bussum gaan we met hart en ziel voor een bijzonder en uitdagend filmaanbod. Films die nét even anders zijn, prikkelen, ontroeren en je hart stelen. Onze toegewijde vrijwilligers verwelkomen je elke dag met open armen.  

We dragen onze bezoekers een warm hart toe en we hopen je vaak te mogen zien. Is die liefde wederzijds? Laten we dan Vrienden worden.

Voor onze Vrienden hebben wij leuke extra’s in petto:

  • Uitnodigingen voor speciale voorpremières
  • Maandelijks de Filmgids in de brievenbus
  • € 1,25 korting op een filmkaartje voor jezelf én een introducé(e) 
  • Korting voor bijzondere activiteiten zoals de Filmclub en cursussen 

Door Vriend te worden, help je ons niet alleen bij het voortzetten van ons unieke en uitdagende filmaanbod op het grote doek, maar ook bij het organiseren van specials met bijzondere gasten. Bovendien ondersteun je, samen met onze partners, het onderhoud en de verbetering van onze techniek en faciliteiten, waardoor elke filmervaring nog meeslepender wordt. 

Vriend word je al vanaf een bijdrage van € 30,- per jaar. Meer mag natuurlijk altijd!

Heb je vragen of wil je een wijziging doorgeven? Mail naar: vrienden@filmhuisbussum.nl

Je gift is aftrekbaar van de Inkomstenbelasting. Filmhuis Bussum is aangemerkt als Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI) - Culturele Instelling (CI). De Geefwet stimuleert het schenken aan deze instellingen en daarom geldt dat je voor het vaststellen van de Inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van je gift mag aftrekken.

Meld je aan

Bezegel je
Vriendschap!