Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Cineville

Cineville

Onbeperkt naar de film!

Bezoek ontelbaar veel mooie films in Filmhuis Bussum, met Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in maar liefst 40 filmtheaters en bioscopen in Nederland. 

De pas geeft je toegang tot alle nieuwe films én je mag naar voorpremières, klassiekers, specials en de kleurrijkste filmfestivals*. De kosten voor de Cinevillepas bedragen       € 22,50 per maand; tot je 30e betaal je slechts € 18,50. 

* in sommige gevallen wordt er voor speciale voorstellingen een toeslag gevraagd.

Bestel je Cinevillepas
39808

Hoe werkt het? 

Pas bestellen?

  • De eerste keer betaal je via de website van Cineville met iDeal, daarna wordt het lidmaatschapsgeld automatisch geïncasseerd
  • Je tijdelijke Cinevillepas ontvang je per mail en kun je meteen gebruiken, je echte pas krijg je binnen één week thuisgestuurd
  • Je lidmaatschap sluit je af voor minimaal 4 maanden, daarna is hij maandelijks opzegbaar 

Heb je je pas binnen? Reserveer nu je ticket(s)! 

Voordat je films kunt bezoeken, moet je eerst nog even je ticket voor de desbetreffende voorstelling bestellen, zodat je zeker bent van een plek. Een ticket aan de kassa halen is niet mogelijk, dit kan alleen online. Je ontvangt een bevestigingsmail met een e-ticket als bijlage. Hierin staat het rij- en stoelnummer van de desbetreffende voorstelling. Houd deze bij de hand als je de filmzaal ingaat.

Pas scannen 

De Cinevillepas wordt gescand bij de ingang van de filmzaal (het e-ticket hoeft niet te worden gescand). De deuren van de filmzaal gaan 10 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

Annuleren 

Cinevillers kunnen tot een kwartier voor aanvang annuleren. De link voor het annuleren staat in de bevestigingsmail van de gereserveerde filmvoorstelling. Zorg ervoor dat je dit ook doet, dan is er weer een extra plekje voor andere filmliefhebbers.

Veel
filmplezier!