Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Informatie

Informatie

Op deze pagina vind je alles over je bezoek aan Filmhuis Bussum

Ticketinformatie

Wil je meer informatie over hoe je online kaartjes kunt kopen, een profiel aan kunt maken of wil je weten wat onze toegangsprijzen zijn? 

Hier moet je zijn!
Ticketinformatie

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeautje voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, sinterklaas of kerst? Geef een uitje naar Filmhuis Bussum cadeau!

Cadeaubon bestellen
Cadeaubon

Je bezoek

Meer weten over onze openingstijden, de route naar Filmhuis Bussum, of waar je het beste kunt parkeren?

Hier moet je zijn!
Je bezoek

Filmtassen

Omdat we niet graag mooi en bruikbaar materiaal verloren laten gaan, maken we geweldig mooie tassen van onze oude gevelbanners maken. Meer weten?

Hier moet je zijn!
Filmtassen

Kinderfeestje

Hoera, een jarige! En dat is reden voor een filmfeestje. Alle filmliefhebbers t/m 11 jaar vieren hun verjaardag natuurlijk in Filmhuis Bussum. Wij creëren een superleuke ervaring voor de kinderen en een zorg minder voor de ouder.

Hier moet je zijn!
Kinderfeestje

Toegankelijkheid

Bij Filmhuis Bussum doen we er alles aan om een (film)bezoek voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. We vinden het van groot belang dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Wil je weten wat we voor je kunnen doen?

Hier moet je zijn!
Toegankelijkheid

Cineville

Bezoek ontelbaar veel mooie films in Filmhuis Bussum, met Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in maar liefst 50 filmtheaters en bioscopen in Nederland.

Bestel je Cinevillepas
Cineville

Kijkwijzer

Kijkwijzer.nl geeft door pictogrammen een objectieve classificering van films en televisieprogramma's aan. Deze is vooral bedoeld om ouders en opvoeders te waarschuwen tot welke leeftijd een film schadelijk kan zijn voor kinderen. Dat doet Kijkwijzer door het geven van een leeftijdsaanduiding.

Ontdek hoe Kijkwijzer werkt
Kijkwijzer

Huisregels

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij Filmhuis Bussum. Om hiervoor te zorgen hebben we een paar huisregels die het verblijf bij ons nog aangenamer maken. 

Bekijk hier de huisregels
Huisregels

Kom
je langs?