Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Zaalverhuur

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor een cursus, lezing, vergadering, borrel of presentatie? Bij Filmhuis Bussum hebben we alles in huis om jouw zakelijke én privé evenementen tot een succes te maken.

Je kunt bij ons al een evenement organiseren voor een gezelschap vanaf vier personen, met een maximum van 120 personen. Of het nu een studiedag, een heidag, een vergadering, reünie of familiebijeenkomst is, een dagdeel of dagvullend; wij zorgen voor het perfecte programma. Een groot pluspunt: ons filmhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.

Het organiseren van een eigen filmvertoning is natuurlijk ook mogelijk; met jullie eigen bedrijfsfilm of een speelfilm naar keuze. Wij adviseren graag over de invulling van het programma, zodat dat volledig aansluit op het doel van de bijeenkomst. 

We hebben drie fijne ruimtes voor je beschikbaar:

Grote zaal

Fijne zaal voor onder andere filmvertoningen, presentaties, lezingen. Maximaal 120 personen, alleen te huur op maandag- t/m donderdagochtend.

Prijs: vanaf € 660,- voor een ochtend.

Lees meer over onze grote zaal
Grote zaal

Kleine zaal

Uitermate geschikt voor onder andere presentaties, cursussen, lezingen en trainingen. Maximaal 36 personen, alleen te huur op maandag- t/m donderdagochtend.

Prijs: vanaf € 330,- voor een ochtend.

Lees meer over onze kleine zaal
Kleine zaal

Bovenzaal

Deze multifunctionele zaal is onder andere inzetbaar voor cursussen, vergaderingen, trainingen, borrels en recepties. Maximaal 50 personen, te huur op alle werkdagen en ook in het weekend. 

Prijs: vanaf € 192,50 per dagdeel

Lees meer over onze bovenzaal
Bovenzaal

Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen kun je contact opnemen met Frans Moers per mail of 035-6945330 of mail ons!

Bekijk onze huurvoorwaarden

Jouw event
bij Filmhuis Bussum?