Zoekfunctie Filmhuis Bussum

Munch

Meeslepend en caleidoscopisch portret van de Noorse schilder Edvard Munch, wereldberoemd door zijn iconische werk ‘De Schreeuw’. Munch had vele kanten: vrijdenker, seksuele avonturier, genie, droogstoppel en nog veel meer, die zullen allemaal voorbij komen. 

Tijden en Tickets

Pacifiction

Op het Frans-Polynesische eiland Tahiti probeert de charmante lokale vertegenwoordiger van Frankrijk alle ballen in de lucht te houden. Een mooi gefotografeerde betoverende en meditatieve film van Albert Serra ‘La Mort de Louis XIV'' met Benoît Magimel (‘La Fille de Brest’, ‘Revoir Paris’) in de hoofdrol. 

 

Tijden en Tickets

Tax Me if You Can

Ondanks vele beloften van politici om belastingontwijking en -ontduiking aan te pakken slagen de rijken der aarde en de multinationals er steeds beter in om weinig of geen belasting te betalen. Deze film stelt dat op humoristische maar ook serieuze wijze aan de kaak.

Tijden en Tickets

Un Petit Frère

Léonor Serraille’s vervolg op haar film ‘Jeune Femme’, die in 2017 in Cannes de Caméra d’Or won voor Beste Debuut, is een intieme en ontroerende familiekroniek die een periode van dertig jaar omspant. Een verhaal dat in drie hoofdstukken verteld wordt vanuit een wisselend perspectief.

Tijden en Tickets

Blue Jean

Het is 1988 en de regering Thatcher neemt een wet aan die de promotie van homoseksualiteit verbiedt (Clause 28). Gymdocent Jean wordt door de komst van een nieuwe leerlinge gedwongen keuzes te maken. Op 31 mei organiseren we een speciale vertoning inclusief nagesprek met Marco Altena en Nicole Wolf van stichting Gooi & Vecht Inclusief.

 

Tijden en Tickets

Mascarade

Intriges en oplichterij aan de Franse Rivièra, waar ex-danser Adrien onderhouden wordt door voormalig filmster Martha, maar verliefd wordt op de aantrekkelijke oplichtster Margot en met haar probeert om zakenman Simon zijn fortuin af te troggelen. Het tempo is hoog en de locaties oogstrelend. 

Tijden en Tickets
Munch
Munch
Pacifiction
Pacifiction
Tax Me if You Can
Tax Me if You Can
Un Petit Frère
Un Petit Frère
Blue Jean
Blue Jean
Mascarade
Mascarade

Snel bestellen

Bestellen

Kijk thuis via Picl

Picl is onze online filmzaal! Een selectie uit ons actuele filmaanbod is ook thuis te bekijken, op het moment dat het jou schikt. 

Bekijk ons online aanbod
Kijk thuis via Picl

Onbeperkt naar de film?

Bezoek ontelbaar veel mooie films in Filmhuis Bussum, met Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film.

Lees meer over Cineville
Onbeperkt naar de film?

Vandaag te zien

Er zijn vandaag geen voorstellingen (meer).

Jouw collectie

  • Voeg films toe aan je verlanglijstje!

    Door bij een film op het hartje te klikken voeg je de film toe aan je favorieten. Zo kun je gemakkelijk terugvinden wat je interessant vindt.

    Lees meer

Hopelijk
zien we je snel