Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Filmvertoningen op Bussum Cultureel

Filmvertoningen op Bussum Cultureel

Openluchtfilm in de tuin van Tindal Villa

Filmhuis Bussum is weer paraat tijdens Bussum Cultureel. Op vrijdagavond 16 september start het feestelijke weekend van Bussum Cultureel traditiegetrouw met met de Rabobank Openluchtfilm in samenwerking met de Tindal Stichting. Dit jaar hebben wij de film ‘Licorice Pizza’ geselecteerd, een ijzersterke coming-of-agefilm van meesterregisseur Paul Thomas Anderson (‘Magnolia’, ‘Phantom Thread’). 

De locatie van de openluchtbioscoop is de tuin van Tindal Villa, Nieuwe ’s Gravelandseweg 21 in Bussum. Ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang film 20.30 uur. De toegang is gratis. Er zijn drankjes te koop en stoelen en dekens te huur, maar je kunt ook zelf een stoel of deken meenemen.

 

Peuterbios bij Fort Werk IV

Op zondagochtend 18 september is het feest voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders. Dan is er in Fort Werk IV een doorlopende filmvoorstelling van ‘Buurman en Buurman: Bakken en Grillen’ in de speciaal voor deze ochtend gecreëerde peuterbioscoop in de Poterne: de ondergrondse gang van het Fort Werk IV. Ouders en grootouders kunnen ondertussen een kijkje nemen in, op en rond het fort. 

Toegang is gratis. Adres: Dr. A. Kuyperlaan 1a, Bussum.