Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Volop junioractiviteiten in de voorjaarsvakantie

Volop junioractiviteiten in de voorjaarsvakantie

Pyjama-ontbijt en workshop in Filmhuis Bussum

Even geen school is sowieso al fijn, maar wij maken van de voorjaarsvakantie helemaal een feestje door veel kinderfilms en bijzondere activiteiten op het programma te zetten. 

Op 1 maart is het ’s ochtends tijd voor het pyjama-ontbijt. Kinderen kunnen dan in hun favoriete slaapoutfit of ‘chillpak’ naar het Filmhuis komen en worden daar verwend met een pannenkoekontbijt en aansluitend een film: 

Voor de allerkleinsten is er ‘Dikkertje Dap’ , een heerlijke film gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Tijden:
Aanvang ontbijt 8.45 uur 
Aanvang film 9.15 uur

Bestel kaarten

Kinderen van zes jaar en ouder kunnen naar de film ‘Kleine All’, een spannende animatiefilm over de introverte All, die kennis maakt met het buitenaardse meisje Britney. 

Tijden:
Aanvang ontbijt 9.15 uur
Aanvang film 10.00 uur. 

Bestel kaarten

Workshop bij Kung Fu Leeuw 

’s Middags gaat het feest los met de film ‘Kung Fu Leeuw’. Voor of na deze film kunnen kinderen vanaf 8 jaar een bewegende leeuw maken en die laten dansen op een zelfgemaakt drumritme. Ook worden er voorafgaand aan de film extra beelden vertoond van achter de schermen en van interviews met de hoofdrolspelers. Deze activiteit is in samenwerking met Cinekid.

Bestel kaarten
Bekijk het volledige Junior-programma voor de vakantie!

Bekijk het volledige Junior-programma voor de vakantie!

Met ‘Dikkertje Dap’, ‘Kleine All’, ‘Knor’ en ‘Kung Fu Leeuw’ 

Bekijk Junior Programma

Hopelijk
zien we je snel