Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Vos en Haas Redden het Bos

Vos en Haas Redden het Bos

Na het megasucces van stop-motionfilm ‘Knor’ is regisseur Mascha Halberstad terug met dit keer een 3D-animatie over Vos en Haas, de hoofdrolspelers uit het gelijknamige boek van de Vlaamse schrijfster Sylvia Vanden Heede. Vos en Haas gaan op een spannend avontuur op zoek naar Uil.

Vos en Haas Redden het Bos
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Er gebeuren vreemde dingen in het bos. Uil is verdwenen en ’s nachts is er uit het niets een groot meer verschenen dat het bos bedreigt. Hebben die zaken twee met elkaar te maken? Vos en Haas beginnen aan een spannend avontuur om Uil te vinden, terwijl hun achtergebleven vrienden vechten tegen het stijgende water. Zullen Vos en Haas Uil op tijd vinden? Zal het bos gered worden? 

Na het megasucces van stop-motionfilm ‘Knor’ is regisseur Mascha Halberstad terug met dit keer een 3D-animatie over Vos en Haas, die al 25 jaar de hoofdrolspelers zijn in een succesvolle reeks boeken en animatiefilms voor jonge lezers en kijkers. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Vlaamse schrijfster Sylvia Vanden Heede, dat verscheen op 9 april. 

De adviesleeftijd voor deze film is 4+. 

Genre
Familie/Animatie
Herkomst
Nederland, België, Luxemburg (2024)
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Mascha Halberstad
Met
Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag
Duur
70 minuten (excl. pauze)

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?