Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Love Lies Bleeding

Love Lies Bleeding

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Al snel loopt alles echter enorm uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf. 

Love Lies Bleeding
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader, zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou's zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt.

Al snel loopt alles enorm uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf. Deze “Thelma & Louise on steroids”, geregisseerd door Rose Glass ('Saint Maud'), is een excentrieke, romantische neo-noir-thriller over verlangen, obsessie en wraak. De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart ('Spencer’), Katy O’Brian ('The Mandalorian’), en Ed Harris ('The Lost Daughter’).

 

Genre
Thriller
Herkomst
Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (2024)
Gesproken taal
Engels
Regie
Rose Glass
Met
Kristen Stewart, Katy M. O'Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone
Duur
104 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?