Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Liefjes

Liefjes

Malak, Celia en Jae (14) reizen met hun families naar een camping in Zuid-Frankrijk. De camping is een mini-universum waar ze urenlang even helemaal op zichzelf kunnen zijn. Grappige en ontroerende documentaire die op luchtige wijze de thema’s van deze tijd aansnijdt.

Liefjes
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Malak, Celia en Jae zijn veertien. Ze reizen met hun families naar een camping in Zuid-Frankrijk: Malak met haar moeder, Celia met haar ouders en kleine broer en Jae met haar broertjes en de nieuwe man van haar moeder. Alledrie zijn ze maar half aanwezig bij hun families en zitten voornamelijk in hun eigen wereld. Malak wil de ware liefde ontdekken en weten hoe die voelt. Celia heeft liefde, en denkt de hele dag alleen maar aan hem. Dat ze voor elkaar bestemd zijn, weet ze zeker. De wereld om haar heen heeft twijfels over haar relatie, maar zij laat zich niet gek maken.

Jae verkeert in haar digitale wereld die bestaat uit Snapchat, Instagram en Tik Tok. Contact in het echt hoeft niet per se want liefde geven en ontvangen kan ook digitaal, daar kun je immers pas echt jezelf zijn. De camping is een mini-universum waar de meiden urenlang even helemaal op zichzelf kunnen zijn. Ze krijgen een kans om alles te zijn wie ze maar willen. Wat kiezen ze dan? Hoeveel keuze heb je eigenlijk over wie je bent als je veertien bent? Hoe beïnvloedt de onlinewereld en de mobiele telefoon die keuzes? Grappige en ontroerende documentaire die op luchtige wijze deze thema’s aansnijdt.

 

Genre
Documentaire
Herkomst
Nederland (2023)
Gesproken taal
Nederlands, Vlaams, Frans
Regie
Natalie Bruijns, Anneke de Lind van Wijngaarden
Duur
80 minuten
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?