Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Pyjama-ontbijt met Het muizenhuis - Sam en Julia in de bioscoop

Pyjama-ontbijt met Het muizenhuis - Sam en Julia in de bioscoop

De allerkleinste filmliefhebbers mogen op woensdag 1 mei naar het Filmhuis komen om de fantastische film over de muisjes Sam en Julia te zien! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. 

Pyjama-ontbijt met Het muizenhuis - Sam en Julia in de bioscoop
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

In de meivakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhuis, verwend worden met een pannenkoekenontbijt en daarna na de film. Heel veel leuker kan een dag toch niet beginnen? Op woensdag 1 mei kan het allemaal. Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar Filmhuis Bussum komen en daar maken we er een groot feest van. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee. 

Kaarten kosten € 11,00 en zijn online of aan de kassa te koop. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij. 

Programma:
Start ontbijt: 9.30 uur
Start film: 10.00 uur

Over de film
Met Sam en Julia weet je één ding zeker: het wordt een groot avontuur! Deze twee ondeugende muizenvrienden uit de kinderboekenserie zijn voor het eerst te zien in de bioscoop. Zes van de acht afleveringen zijn zelfs gloednieuw. In het Muizenhuis is het geen moment saai, want Sam en Julia gaan spelenderwijs door het huis en ontdekken allerlei verrassingen. 

Speciale actie voor Sam en Julia!
Heet jij Sam of Julia? Dat vinden wij dat natuurlijk extra speciaal. Als je naar de film komt en iets meeneemt waar je naam op staat, krijg je van ons iets lekkers aan de bar

Herkomst
Nederland (2023)
Gesproken taal
Nederlands
Met
Fred Meijer, Vlinder de Jong, Noah Fontijn
Kijkwijzer

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?