Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Pyjama-ontbijt met Vos en Haas Redden het Bos

Pyjama-ontbijt met Vos en Haas Redden het Bos

In de meivakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhuis, verwend worden met een pannenkoekenontbijt en daarna na de film. Heel veel leuker kan een dag toch niet beginnen? Op woensdag 1 mei genieten kinderen van 4+ van de nieuwe film ‘Vos en Haas Redden het Bos’!

Pyjama-ontbijt met Vos en Haas Redden het Bos
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

In de meivakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhuis, verwend worden met een pannenkoekenontbijt en daarna na de film. Heel veel leuker kan een dag toch niet beginnen? Op woensdag 1 mei kan het allemaal. Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar Filmhuis Bussum komen en daar maken we er een groot feest van. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee. 

Kaarten kosten € 11,00 en zijn online of aan de kassa te koop. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij. 

Programma:
Start ontbijt: 8.45 uur                                                        
Start film: 9.15 uur                                                               

Over de film
Vos en Haas staan voor een grote uitdaging: het bos waar ze zo van houden, wordt bedreigd! Ze bundelen hun krachten en zetten alles op alles om het bos te redden van deze dreiging. Samen trotseren ze gevaarlijke situaties, lossen ze raadsels op en maken ze nieuwe vrienden. Terwijl ze het bos doorkruisen, ontdekken ze de waarde van vriendschap, samenwerking en moed. Zullen Vos en Haas erin slagen om het bos te redden en vrede terug te brengen in hun geliefde thuis? Ontdek het in dit spannende avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen!

De adviesleeftijd voor deze film is 4+. 

Herkomst
Nederland, België, Luxemburg (2024)
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Mascha Halberstad
Met
Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag
Duur
70 minuten (excl. pauze)

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?