Zoekfunctie Filmhuis Bussum
Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

Shakespeare’s bekende tragedie is een meeslepend verhaal over hebzucht, moord, deceptie en bijgeloof. Deze filmregistratie is een unieke kans om de bejubelde uitvoering met in de hoofdrollen Ralph Fiennes ('Schindler's List') en Indira Varma (‘Game of Thrones') van dichtbij mee te maken.

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma
Deze film is toegevoegd aan je favorieten. Ga naar favorieten
Deze film is verwijderd uit je favorieten. Ga naar programma

Shakespeare’s bekende tragedie is een meeslepend verhaal over hebzucht, moord, deceptie en bijgeloof. Er kleeft bloed aan de handen van Macbeth en zijn Lady, gecorrumpeerd door hun meedogenloze lust voor macht. Eenmaal een grens over, is er voor hen geen weg meer terug. Een gloednieuwe productie van het theaterstuk wordt voor bioscoopvertoning live opgenomen in Dock X, een Londens pakhuis omgebouwd tot theater. 

Regisseur Simon Godwin en set- en kostuumontwerper Frankie Bradshaw maken het klassieke stuk actueel door het in een desolaat door de oorlog getroffen gebied te plaatsen. Deze filmregistratie is een unieke kans om de bejubelde uitvoering met in de hoofdrollen Ralph Fiennes ('Schindler's List') en Indira Varma (‘Game of Thrones') van dichtbij mee te maken.

Te zien op zondag 5 mei, 10.45 uur. 

Genre
Drama
Herkomst
Verenigd Koninkrijk (2024)
Regie
Simon Godwin
Met
Ralph Fiennes, Indira Varma
Duur
150 minuten (excl. pauze).

Trailer

Aanbevolen voor jou

Kom je
film kijken?